Quellest saab Katrin ?miguni esimene isiklik toetaja

22. oktoober 2004, 12:14

Täna allkirjastas Katrin ?migun 50 000 krooni suuruse sponsorlepingu postimüügikaubamajaga Quelle.

Euroopa suurimast postimüügi­ettevõttest sai sel hooajal Katrin ?miguni esimene isiklik toetaja.

?migunide teami mänedžeri Kristjan-Thor Vähi sõnul lõpetas Katrin õpingud Ameerika Ühendriikides ning valmistub uueks võistlushooajaks. ?Katrin on olnud mõnda aega Eestist ära ning mitte ainult majanduslikult, vaid ka psühholoogiliselt on oluline, et ta kiiresti uued toetajad leiab,? ütles Vähi.

Quelle Eesti tegevjuhi Mari Rahumägi sõnul on Eesti suusatajate toetamine ettevõttele hea väljund. ?Meie suusatajad on juba aastaid näidanud maailmatasemel tulemusi ning loodame, et saame oma toetusega Katrini treeningutele ja arengule kaasa aidata,? ütles Rahumägi.

Katrin on seadnud tänavuse võistlushooaja põhieesmärgiks end uuesti tõestada, kogudes FISi punkte, et pääseda 16.-27. veebruarini 2005 Saksamaal Obersdorfis peetavatele maailmameistrivõistlustele.

Quelle alustas Eestis oma tegevust 1997. aastal läbi postimüügifirma WillowMink. Aastast 2000 ilmub Quellel eestikeelne kataloog, kus sisaldub tooteid rõivastest mööbli ja kodu-tehnikani. 2003. aasta augustis alustas Eestis tegevust Quelle tütarfirma Quelle Estland OÜ.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing