1. november 2005 kell 10:08

SEB Ühispanga Elukindlustuse kliendivarade maht kasvas III kvartalis

Aasta kolmandas kvartalis sõlmiti SEB Ühispanga Elukindlustuses 1839 uut kindlustuslepingut, teatas ettevõte.

Neist 30,8% moodustasid kolmanda samba pensionikindlustuse lepingud.

III kvartalis sõlmiti Eestis elukindlustuslepinguid kokku 5779, s.o 1,8% vähem kui 2004. aasta samal perioodil. SEB Ühispanga Elukindlustuses sõlmiti III kvartalis uusi elukindlustuslepinguid 17,5% enam.

Seltsi kliendivarade maht kasvas III kvartalis 121,4 ning üheksa kuu lõikes 249,1 miljonit krooni. Septembri lõpu seisuga oli kogu varade mahuks 649,4 miljonit krooni, millest kolmanda samba pensionivarade maht moodustas 195 miljonit krooni.

Kindlustusmakseid kogus selts kvartalis 103,6 miljonit krooni, mis on üle kahe korra enam kui möödunud aasta samal perioodil. Käesoleva aasta üheksa kuuga on SEB Ühispanga Elukindlustus kogunud elukindlustusmakseid

245 miljonit krooni. SEB Ühispanga Elukindlustus on suuruselt teine elukindlustusselts Eestis, omades 27,8% turuosa.

Hüvitisi väljastas selts III kvartalis 7,3 miljonit krooni ning üheksa kuuga 21,8 miljonit krooni.

Autor: Gert D. Hankewitz

Hetkel kuum