• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  SEB Ühispanga Elukindlustuse kliendivarade maht kasvas III kvartalis

  Aasta kolmandas kvartalis sõlmiti SEB Ühispanga Elukindlustuses 1839 uut kindlustuslepingut, teatas ettevõte.

  Neist 30,8% moodustasid kolmanda samba pensionikindlustuse lepingud.
  III kvartalis sõlmiti Eestis elukindlustuslepinguid kokku 5779, s.o 1,8% vähem kui 2004. aasta samal perioodil. SEB Ühispanga Elukindlustuses sõlmiti III kvartalis uusi elukindlustuslepinguid 17,5% enam.
  Seltsi kliendivarade maht kasvas III kvartalis 121,4 ning üheksa kuu lõikes 249,1 miljonit krooni. Septembri lõpu seisuga oli kogu varade mahuks 649,4 miljonit krooni, millest kolmanda samba pensionivarade maht moodustas 195 miljonit krooni.
  Kindlustusmakseid kogus selts kvartalis 103,6 miljonit krooni, mis on üle kahe korra enam kui möödunud aasta samal perioodil. Käesoleva aasta üheksa kuuga on SEB Ühispanga Elukindlustus kogunud elukindlustusmakseid
  245 miljonit krooni. SEB Ühispanga Elukindlustus on suuruselt teine elukindlustusselts Eestis, omades 27,8% turuosa.
  Hüvitisi väljastas selts III kvartalis 7,3 miljonit krooni ning üheksa kuuga 21,8 miljonit krooni.
  Autor: Gert D. Hankewitz
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tallinna börs pani nädalale rohelise punkti
Kõik kolm Balti börsi lõpetasid nädala plusspoolel; enim tõusis Tallinna indeks.
Kõik kolm Balti börsi lõpetasid nädala plusspoolel; enim tõusis Tallinna indeks.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Veho omandas Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.