Kertu Ruus • 14. november 2005 kell 22:00

LHV üks käsi ei tea, mida teine teeb

LHV eksitab avalikkust. Nad on rääkinud kohtuvälisest kokkuleppest, mida pole olemas. Isegi LHVd esindav advokaat Piret Loone Shearman & Sterlingist ütles neljapäevases Postimehes must valgel: ?Jutt käib vahekokkuleppest, sest muidugi pole meil kohtuvälist lepet, mis tähendaks asja lõpetamist.? Nii. Aga LHV kodulehel seisab senimaani 8. novembril üles riputatud pressiteade, mille pealkiri kõlab: ?LHV kommentaar kohtuvälise kokkuleppe saavutamise kohta SECiga: Kokkulepe ei puuduta veel sisulisi küsimusi.?

Ma paluksin LHV-l see pressiteade nüüd ümber sõnastada, sest sellist kohtuvälist kokkulepet ? kuidas see ka LHV klientidele ja poolehoidjatele ei meeldiks ? ei ole olemas. Aga mul on hea meel, et nad seal seda seni hoidsid, kuni nende enda esindaja tõestas, et LHV valetab avalikkusele.

Hetkel kuum