Sirje Niitra • 7. detsember 2005 kell 8:27

Clear Channel Estonia omandas välimeediafirma Aristex

Välimeediafirma Clear Channel Estonia OÜ omandas sajaprotsendiliselt prügikastidel reklaamipindu pakkuva välimeediafirma Aristex OÜ osakud.

Indrek Tappo, Clear Channel Estonia OÜ tegevjuht kommenteerib ostu: ?Aristexi ostmisega täieneb Clear Channeli tooteportfell välimeediaklientide hulgas väga populaarse meediaformaadi võrra. Prügikastid on bussipeatuste kõrval üks suurima täituvusega välimeediakandjaid Eestis, need on aasta jooksul 70-80% ulatuses reklaamiga kaetud.?

Prügikaste-meediakandjaid omandab Clear Channel Estonia kokku 1700. Esialgu jätkatakse tegutsemist olemasolevatega, aga tulevikus ei ole välistatud prügikastide arvu suurendamine ning laienemine teistesse linnadesse.

Clear Channeli abiga hakkab käima ka prügikastide tühjendamine. Indrek Tappo: ?Et prügikastid on mõeldud linnarahvale kasutamiseks, siis reklaamimüügiga koos asume osutama Tallinna ja Tartu linnale vajalikku teenust.?

Hetkel kuum