• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Clear Channel Estonia omandas välimeediafirma Aristex

  Välimeediafirma Clear Channel Estonia OÜ omandas sajaprotsendiliselt prügikastidel reklaamipindu pakkuva välimeediafirma Aristex OÜ osakud.

  Indrek Tappo, Clear Channel Estonia OÜ tegevjuht kommenteerib ostu: ?Aristexi ostmisega täieneb Clear Channeli tooteportfell välimeediaklientide hulgas väga populaarse meediaformaadi võrra. Prügikastid on bussipeatuste kõrval üks suurima täituvusega välimeediakandjaid Eestis, need on aasta jooksul 70-80% ulatuses reklaamiga kaetud.?
  Prügikaste-meediakandjaid omandab Clear Channel Estonia kokku 1700. Esialgu jätkatakse tegutsemist olemasolevatega, aga tulevikus ei ole välistatud prügikastide arvu suurendamine ning laienemine teistesse linnadesse.
  Clear Channeli abiga hakkab käima ka prügikastide tühjendamine. Indrek Tappo: ?Et prügikastid on mõeldud linnarahvale kasutamiseks, siis reklaamimüügiga koos asume osutama Tallinna ja Tartu linnale vajalikku teenust.?
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Nafta hind pöördus uuesti langusesse
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Nafta hinnad kukuvad täna koos ülejäänud finantsturgudega, sest kahtluse alla on seatud praeguste vaktsiinide efektiivsus omikrontüve vastu, vahendab Reuters.
Elektrilevi tõstab hindu
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
Riiklik jaotusvõrguettevõte Elektrilevi tõstab alates 1. märtsist 3 protsenti võrgutasu, see tõuseb 3 sendilt kilovatt tunni eest 3,1 sendile (31,4 eurole megavatt-tunni eest).
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.