Maksuamet: me ei tee kellelegi tellimustöid

27. oktoober 2006, 15:49

Maksuamet ütles kommnetaariks maksude
sissenõudja Lauri Vitsuti väitele nagu oleks maksuameti tööd Tartus mõjutatud,
et maksuamet tellimustöid ei tee.

"Ameti töökorraldus ja prokuratuuri järelevalve välistavad tellimustööde tegemise. Uurimist alustatakse üksnes kuriteokoosseisu tunnuste olemasolul," ütles maksu- ja tolliameti uurimisosakonna juhataja Rain Kuus.
Võlgade sissenõudja Lauri Vitsuti arvates kasutab maksuamet tema kliendiga jõuvõtteid ja kulutab maksumaksja raha.

Maksu- ja tolliamet tundis huvi Lauri Vitsuti ühe kliendi Jüri Segali vastu ja otsis seetõttu läbi ärimees Vitsuti firma OÜ Majanduskaitse Büroo.

Vitsuti sõnul sai maksuamet tema büroo läbiotsimisega trumbid enda kätte. Nimelt on Vitsuti kliendi Jüri Segali vastu algatatud kriminaalasi, kuna ta suhtles nn Tartu arvevabriku skandaalis olnud isikuga. Samas andis Segal varem Valga maakohtusse hagi. Kuna läbiotsimise käigus võeti ära originaaldokumendid, hakkab see takistama tsiviilasja, sest kohtus nõutakse originaaldokumente.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. October 2006, 23:07
Otsi:

Ava täpsem otsing