• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Montoni koduleht edukas USA veebikonkursil

  Veebi loomisel Montoni partneriks olnud Leo Expressi juhatuse esimees Ants Lusti ütleb, et koduleht on näide järjepidevast pingutusest ja meeskonnatööst Montoni ning Leo Expressi meeskondade vahel.
  Montoni turundusspetsialist Helen Meius lisab, et neli aastat kestnud koostöö on Leo Expressi professionaalsuse kõrget taset kinnitanud ning agentuur on internetilahenduste osas tipptasemel koostööpartner. Järgmise arendusena avatakse novembri lõpus seni inglis- ja venekeelne koduleht ka eestikeelsena ja uuel aastal täiendatakse veebi sisulist poolt.
  Internetiturundusfirma Sevenline juht Priit Kallas nendib, et enamasti ei mõõda sellised konkursid keskkonna headust, vaid ainult välimust ja coolness-faktorit. Need aga pole veebi juures kaugeltki olulisimad. Kas inimesed lehte kasutavad ja kas leht täidab seatud eesmärke, on hindamisel peaaegu võimatu arvestada.
  Kallas nimetab Montoni veebi tugevusena head kujundust ja tehnilist lahendust. Rohkem tasuks aga mõelda, kuidas lehe kasutamist lihtsustada. Näiteks on bookmarkimine võimatu ning sõbrale ei saa konkreetset lehte saata. Ka ei tohiks koduleht olla muusikavideo, mis vaataja meeli ründab. "Andke kasutajale rahu ja vaikust, et ta saaks ka teie saidi sisu lugeda," soovitab Kallas. Ta möönab, et Montoni praegune üllitis ei ole eriti kasutajasõbralik ning ka mitte kõige praktilisem. "Tehnilises ja visuaalses mõttes on see kahtlemata supertasemel asi, kuid enamikul ettevõtetel ei soovitaks seda teed minna," lausub Kallas.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Venemaa firma tellib hiigeljäälõhkuja Soomest Vene omanikega laevatehaselt
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Helsinki Shipyard sai Venemaa firmalt tellimuse ehitada uus jäämurdja, mis on suurim diisel-elektri-jäälõhkuja, mis Soomes kunagi ehitatud, kirjutab Helsingin Sanomat.
Soome pungil kirbuturg toob ülejäägi Eestisse
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.
Koroonaajal rohkem koju suunatud soomlased toovad kasutatud kaupa kõvasti kirbuturule, aga müügiks see päris sama tempoga ei lähe. Forssa Hope-nimeline taaskasutuskoht toob müümata jäänud kauba Eestisse, kirjutab Yle uudisteportaal.