7. november 2006 kell 9:33

George Soros lõunatas lauljanna Eha Urbsaluga

Eesti lauljanna Eha Urbsalu lõunatab aeg-ajalt multimiljonär George Sorose Bedfordi luksushäärberis, kirjutas Kroonika.

Urbasalu sõnul on tal tekkinud tuttavad, kes Sorost tunnevad ja nad kutsusid laulja Sorose juurde kaasa.

Urbsalu sõnul arutletakse neil kohtumistel maailmas toimuvate protsesside üle: "Need lõunasöögid on tihtipeale kuidagi kurvad, sest maailmas on palju muret," rääkis laulja. "Mul on hea meel, et mind sellisesse seltskonda võetud. Vestlused nende tarkade inimestega on väga harivad."

Urbsalu sõnul küsis ta Soroselt Eesti kohta: "Ta ütles, et tal on siin filiaal, aga see ei tegutse eriti, kuna me saame ise päris hästi hakkama. Soros on pühendunud rohkem kolmandate riikide aitamisele."

Ungari päritolu filantroop George Soros (76) on maailma rikaste tabelis 71. kohal, varanduse suurus on 7,2 miljardit dollarit (94 miljardit krooni).

Hetkel kuum