Rakveres avatakse sisustus- ja kodumess

ÄP 08. november 2006, 00:00

Ülejärgmisel nädalal, 25. ja 26. novembril toimub Rakvere spordikeskuses sisustus- ja kodumess "Oma Kodu". Tegemist on esimese selletaolisega samanimeliste messide sarjas Eestis, samuti esimene sisustus- ja koduteemaline mess tervel Virumaal. Messieesmärk on viia kodu- ja sisustusteemalised tooted kliendile lähemale ka Eesti väiksemates linnades.

Messikorraldajate hinnangul külastab seda messi ilmselt umbes 10 000 inimest.

Messil võetakse teemadena vaatluse alla sisekujundus kodumööbli osas: elutoad, magamistoad, köögid. Samuti ei puudu messilt ka sanitaartehnika, vannitubade ja saunade teemaline ekspositsioon. Lisaks saab messil tutvuda uute valgustite ja valguslahendustega, mitmesuguse kodutekstiili ning erinevate siseviimistlusmaterjalidega.

Omaette teemana pööratakse tähelepanu kliimaseadmetele, küttesüsteemidele, kateldele, ahjudele ning kaminatele. Veel saab messil, hoolimata juba kohati saabunud talvest, tutvuda aiamööbli, basseinide, piirete jt elementidega.

Vaatluse all on ka turvasüsteemid ja lukud, samuti koristusvahendid ning koduga seotud kindlustus ja teised finantstooted.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing