Tallinn on üks maailma intelligentsemaid kogukondi

Mariliis Pinn 17. november 2006, 12:24

New Yorgis valiti selle nädala alguses
välja 21 maailma kõige intelligentsemat kogukonda, nimekirja pääses ka
Tallinn.

Esmaspäeval kuulutas Intelligent Community Forum (ICF) New Yorgis välja sel aastal Smart21te pääsenud kogukonnad, vahendas Eesti Päevaleht. Smart21 nimekirja kuulujad on igaüks eeskujuliku majandusarengu näited ja seepärast peetakse Smart21 pääsemist juba omaette aumärgiks.

USA sai Smart21 nimekirja 5 kogukonnaga, Suurbritannia sai 3 kohta ja samuti ka Kanada, Hiinast mahtusid nimekirja 2 kogukonda ja ülejäänud seitse tarka kogukonda on kõik eri riikidest. Samuti on tabelis veel näiteks Kabul Afganistanis, Karlskrona Rootsis ja Reykjavik Islandil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. November 2006, 12:24
Otsi:

Ava täpsem otsing