Teater NO99: me ei siple võlgades

29. november 2006, 12:23

Teater NO99 teatas, et nad ei siple
võlgades ega ole pankrotis. Vastav kuuldus on vale, kuigi võiks olla kergesti ka
tõsi.

Teatri eelarve on olnud sel aastal pingeline, kuna riigipoolne toetus on poole miljoni krooni võrra sel ja eelmisel aastal vähenenud. Seda vaatamata ministeeriumi-poolsetele lubadustele eelarvet mitte vähendada ning tõsiasjale, et pea kõigil teistel teatritel on riigipoolne toetus tõusnud. "NO99 on suutnud eelarvega tasakaalu jääda vaid tänu heale majandamisele ning sellele, et meid on käinud vaatamas rohkem inimesi, kui me lootsime," teatas NO99 tegevjuht Indrek Saar. "Seega ei ole teatril NO99 tänase seisuga väidetavat miljonikroonist võlga ning käibevahendid ja arved on tasakaalus."

29. novembri kell 11.10 seisuga on teatril rahalisi vahendeid suurusjärgus 200 000 krooni ning maksmata arveid 170 000 krooni eest.

"Muide, sarjas “Vanalinnastuudio jälle pankrotis” on uued osad järgmisel aastal, mil meile kultuuriministeeriumi poolt kavandatud toetus on vajaminevast kahe miljoni krooni võrra väiksem," lisas Saar.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. November 2006, 12:20
Otsi:

Ava täpsem otsing