Asuge tööle, omavolitsejad!

Sten-Aleks Pihlak 30. oktoober 2007, 00:00

Kallis Eesti Vabariigi kodanik. Kui Sa senini oled arvanud, et omavolitsemine meie riigis on tabu, siis oled õigelt teelt eksinud. Vaadake näiteks härra Meelis Laod, kes aastate eest tungis sisse Viru tänava McDonald'sisse. Oli see sinu meelest vale? Oh ei, üldsegi mitte. Ta ju ei kasutanud selle käigus vägivalda ega ähvardusi.

Nüüd kutsungi üles Sind, armas kodanik, samuti omavolitsema ning juba homme okupeerima näiteks Viru keskuse või riigikogu. Ja ole mureta, meil on ju seadus - kuni Sa ei kasuta vägivalda ega tee ähvardusi, ei peata Sind miski! Head omavolitsemist, sõber! Sinu Eesti Vabariigi valitsus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing