Hindriks: Eesti Nokia on usinad noored

Annika Matson 11. veebruar 2008, 12:44

MTV Eesti juht Karoli Hindriks möönis, et
Eesti Nokia on noored inimesed, kes võrreldes Lääne-Euroopa noortega teevad
palju varasemas eas vastutavatel kohtadel tööd.

"Eesti üks Nokiaid on noorte inimeste jõud teha otsuseid," rääkis Karoli Hindriks, kes enda sõnul pani seda tähele rohkem Lääne-Euroopas liikudes ja sealset olukorda jälgides. Hindriksi sõnul on noored Eesti üks selliseid relvi, mida meie ise alati tähele ei pane.

„Noorte osalemine tööelus ja see, et nad teevad uuendusi,“ rõhutab Karoli Hindriks, kui märkimisväärne on see, et Eestis antakse ka noortele suurt vastutust ja võimalust osaleda reaalses tööelus juba varakult.

Hindriksi sõnul on Eesti rahvaarvult väike riik ja noored on selle tugev trump. Tänasele päevaküsimusele „Mida Teie olete teinud Eesti Nokia loomiseks?“ vastates ütles Hindriks, et ka tema alustas varakult ja on teinud erinevaid selliseid väikeseid asju.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. February 2008, 12:43
Otsi:

Ava täpsem otsing