Savisaar: kutsumata külalisi Hundisilmale sisse ei lasta

29. veebruar 2008, 14:33

Keskerakonna juht ja tallinna linnapea
Edgar Savisaar imestab, et igal aastal tehakse uudis sellest, et ta ei käi
24. veebruari vastuvõtul.

"Kahetsusväärselt pöörati paari nädala tagune linnavalitsuse istungijärgne pressikonverents, kus tõelisteks teemadeks olid eeskätt linna puudutavad küsimused, minu personaalasjaks seoses aastapäeva tähistamisega. Samuti olid 24. veebruari õhtul minu kodutalu väravas mingid kasvatamatud paparazzod, keda edaspidi ma seal näha ei sooviks," kirjutab poliitik oma ajaveebis.

Savisaare sõnul teeb teda kurvaks, et Eestis ei austata enam inimese isiklikku ruumi, kodu, mis peaks olema puutumatu ja püha. "See väide ei käi kõigi ajakirjanike kohta, näiteks ETV „Pealtnägija“ võttis minu pressiesindajaga enne pühi ühendust ja küsis, kas nad on Hundisilmale oodatud. Neile sai viisakalt vastatud, et tegu on pereüritusega ja pressikajastust sellest teha ei soovita," märkis ta.

Tulid aga mingid muud kaameraga kontvõõrad. "Järgnevalt tülitasid need mulle tundmatud paparazzod minu naabreid nende kodus, tegid ka seda ilma ette hoiatamata. Minu naabrid ei ole avaliku elu tegelased ja miks peavad nad kannatama selleläbi, et elavad minu läheduses? Pealegi, pani see kõmuajakirjanik minu naabri sõnad kahtluse alla, sest need ei sobinud talle.

Mõelge vaid, jälle serveeritakse kui „uudist“ seda, et Savisaar ei käi 24. veebruari vastuvõtul. Mis uudis see enam on, kui seda 10 aastat Eesti rahvale järjest pähe taotakse? Soovitan Kadastikul mõni parem propagandanõks välja mõelda. Reformierakonna reitingut ta sellega nagunii ei tõsta, isegi kui kogu Kanal 2 Ansipile oodi pannakse laulma. Jääb reegliks, et kutsumata külalisi Hundisilmal vastu ei võeta, eriti mitte Kanal 2-st kui see säilitab oma rolli Reformierakonna suuvoodrina," oli Savisaar pahane.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. February 2008, 14:33
Otsi:

Ava täpsem otsing