Lätis läks kaduma ameerika miljonär

Hille Tressum 18. märts 2008, 17:34

Läti politsei andmeil läks kuurortlinnas
Jurmalas salapärastel asjaoludel kaduma vene päritolu ameerika miljonär Leonid
Roþetskin.

41aastane vene päritolu ameerika miljonär Leonid Roþetskin saabus Lätti eelmise nädala alguses isiklikule visiidile. Meest ei ole nähtud alates pühapäeva ööst, vahendas BizNews.lv.

Politsei andmeil läks mees salapärastel asjaoludel kaduma pühapäeva südaöö ja varahommiku vahel. Ametnike sõnul peatus mees ühes talle kuuluvas Jurmala eramus, mille ta soetas 2003. aastal 900 000 lati ehk 20 miljoni krooni eest. Maja läbiotsimisel avastati verd. Ärimehe praegune asukoht on teadmata.

Leonid Roþetskin on tuntud rahvusvahelise finantsisti ja juristina, kes on aidanud Venemaad finants- ja õigusalase abiga. Mehele kuulub suurem osa investeerimisettevõttest LV Finance, kellele vahepeal kuulus ka suuruselt neljas mobiilsidevahendaja MegaFon. Muu hulgas kuulub mehele ka filmitootmisega tegelev ettevõtte L+E Productions, mis tegutseb Los Angeleses ja Californias.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. March 2008, 17:34
Otsi:

Ava täpsem otsing