7500 krooni eest aastas VIPiks

Hille Tressum 28. mai 2008, 13:41

Hansapank tõi turule
prestiiþsed American Expressi krediitkaardid. Platinum krediitkaardi
aastamaks on 7500 krooni ning klient saab sellega VIPi staatuse.

Hansapanga esindajate sõnul on järgmise viie aasta jooksul ettevõttel plaanis väljastada ligi 60 000 krediitkaarti, millest vaid väikse protsendi moodustavad eksklusiivsemad Platinum ja Gold kaardid. Platinum kaardi saaja valib pank personaalselt.

„Hea meel on tõdeda, et üks tunnustatumaid brände finantsteenuste maailmas saab Eesti inimestele kättesaadavaks just Hansapanga vahendusel,“ rääkis Hansapank Eesti juht Priit Perens.

Platinumi krediitkaardi aastamaksuks kujuneb 7500 krooni, ning see on eelkõige mõeldud aega hindavale inimesele. Nimelt on kaardiomanikule kättesaadav igakülgne pangapoolne teenindus, mille otstarbeks on pangas loodud eraldi üksus. Lisaks sellele saab kaardiomanik kasutada ka concierger'i teenust. Tihtipeale on pidevalt reisival ja tööga hõivatud kliendil vaja nn personaalset assistenti, kes broneeriks laua vajalikus restoranis ja ajaks korda muud kliendile vajalikud toimingud. Samuti kaasneb kaardiga prii sissepääs pea kõikidesse maailma lennujaamade VIP-lounge'idesse, kus mugavalt ja müravaikselt väljaminevat lendu oodata.

American Express Gold kaardi omanikuks aga võib saada iga klient kelle kuuteenistus algab 20 000 kroonist. Selle kaardi hoolduskulude eest tuleb kuus välja käia 160 krooni. Mõeldud on kaart aga inimesele, kes soovib saada häid, huvitavaid ja soodsaid reisipakkumisi.

„American Express on tuntud väga pühendud klienditeeninduse ja uuenduslike lahenduste poolest. Neid omadusi väärtustab oma tegevuses ka Hansapank,“ võrdles Perens kaht ettevõtet.

Perensi sõnul on American Expressi kaardid eelkõige suunatud nõudlikule tarbijale, kes ootab teenustelt kõrget kvaliteeti ja märkimisväärseid hüvesid. Kaardid on kasulikud nii kodus kui ka reisides.

American Expressi asepresidendi Alex Furber’i sõnul on American Expressil rõõm teha koostööd Hansapangaga. „Hansapank on kohaliku finantsturu liider ning jagab American Expressiga sarnaseid väärtusi pühendunud klienditeenindajatena ja parimate finantsteenuste pakkujatena. Usun, et meie koostöö saab olema kasulik ja üheskoos pakume kvaliteetset ja unikaalset teenust,“ rääkis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2008, 12:18
Otsi:

Ava täpsem otsing