Viru Rand: plakatitega vehkimisest ei pruugi kasu olla

Hille Tressum 05. august 2008, 14:30

Kalatööstuse Viru Rand tegevjuhi Toomas
Auli sõnul on streik igale ettevõttele ebameeldiv ning seetõttu ei kiputa seda
kommenteerima, kuid üldist infot tuleks Auli meelest siiski jagada,
selgitamaks oma seisukohti.

Plakatitega vehkimine aga ei pruugi Auli sõnul töötajale mitte kasu, vaid hoopis kahju tuua.

“Kuna streik on tööandjale igal juhul ebameeldiv, siis on arusaadav, et ei taheta antud teemat detailselt ajakirjanduses kommenteerida,” kommenteeris kalatööstuse Viru Rand tegevjuht Toomas Aul aripaev.ee päevaküsimust, kuidas käituksite, kui teil oleks streik. Aul lisas, et üldist infot võiks ettevõte siiski anda, et selgitada seisukohti.

“Osaühingus Viru Rand sellist plakatitega vehkimist pole olnud au kogeda, pingeid on püütud maandada läbirääkimiste teel ja järeleandmisi on tehtud vastavalt võimalustele,” sõnas Aul, lisades, et selline meeleavaldus pole lahendus, pigem rikub antud aktsioon suhteid tööandja ja ametiühingu vahel veelgi ning kokkuvõttes kannatab hoopis töövõtja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. August 2008, 17:51
Otsi:

Ava täpsem otsing