Seli: kuni pangad keskusi finantseerivad, seni neid ka kerkib

Mariliis Pinn 02. september 2008, 12:14

Ärimees Neinar Selil ütles aripaev.ee
online-intervjuus, et senikaua kuni pangad keskusi finantseerivad, seni
kerkib kaubanduskeskusi.

Lugeja tundis huvi, kas Eestis juba liiga palju kaubanduskeskusi ei ole ja kas on veel ruumi uutele tulijatele.

„Ühe elaniku kohta on kaubanduskeskusi täna tõepoolest veidi palju. Seepärast moodustab kaubandus Tasku keskusest vaid ka ühe osa. Üldist arendusturgu reguleerivad pangad ja niikaua kuni nad neid finantseerivad niikaua neid ka kerkib,“ avastas Seli küsimusele.

Ärimehe sõnul hakatakse Tasku keskusest üle tee kohe veel ühte kaubanduskeskuste ehitama. „Üle tee on Tartu Tarbijate Kooperatiivi krunt koos vana Tartu Kaubamajaga. Sinna tehakse täna planeeringut ja arvatavasti järgmisel aastal hakatakse ka ehitama. Seega me pole viimased,“ lisas ta.

Loe intervjuud siit!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. September 2008, 10:41
Otsi:

Ava täpsem otsing