Rüütmann: pankrotimenetlus tuli üllatusena

08. september 2008, 18:30

Kommest Auto omanik Toomas
Rüütmann ütles aripaev.ee-le, et ta viibib peamiselt
Riias ning ajakirjanduse vahendusel kuuldud pankrotimenetluse
algatamine oli tema jaoks üllatav.

“Tegelen peamiselt Riias ja kuulsin seda ajakirjanduse vahendusel - minu jaoks oli pankrotimenetluse algatamine üllatav, kuna minule ei ole ühtegi väidetavat menetlust puudutavat dokumenti kätte toimetatud," ütles Rüütmann.

"Menetlusest tean ainult ajakirjanduse vahendusel ja loodan lähipäevil saada mõne kohtudokumendi, millest nähtuvad väidetava menetluse algatamise asjaolud. Soovin märkida, et pean õigusriigis lubamatuks pankrotimenetlust tagaselja algatamist ning pean leidma endale esindaja,” lisas ta.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. September 2008, 14:00
Otsi:

Ava täpsem otsing