India elektriauto massidele

10. september 2008, 14:41

India autotootja Tata Motors üllatas
hiljuti koduturu jaoks mõeldud kokkusurutud õhu jõul töötava autoga. Nüüd on
autotootja teatanud massidele mõeldud elektriauto Indica EV valmimisest.

Luukpära-kerega auto suudab ühe kaheksatunnise laadimisega sõita 200 kilomeetrit. Energiat saab Indica EV liitiumioonakudelt. Tegemist on ühega viiest elektriauto prototüübist, mille Tata Motors järgmise aasta jooksul välja lasta plaanib, kirjutas Inhabitat.

Praegu on auto tootmisjärgus. Oma debüüdi teeb ta järgmisel aastal Norra teedel, kuna Indias puudub hetkel veel sobiv infrastruktuur. Kui auto osutub Norras edukaks, loodab Tata Indica EV India turule tuua juba 2010. aastal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. November 2008, 17:31
Otsi:

Ava täpsem otsing