Pühajärve spaa: kehv talv mõjutab meid kehvast majanduskliimast rohkem

Hille Tressum 10. september 2008, 16:45

Pühajärve Puhkekeskuse juhi Jaak Raudseppa
sõnul ei ole ka neid, sarnaselt Värska sanatooriumile, majanduse jahtumine
klientidest ilma jätnud. Pigem on vimka visanud kehv talv.

„Halb talv on meid rohkem mõjutanud, kui hetkel ebasoodne majandusolukord,“ vastas Pühajärve Puhkekodu juht ja juhatuse esimees Jaak Raudsepp aripaev.ee küsimusele, kuidas on langev majandus spaa- turgu mõjutanud.

„Patt oleks nuriseda. Külastajad on meil arvuliselt vast vähem kui mullu, kuid käive on seevastu suurem. Nii mõne protsendi võrra,“ rääkis Raudsepp. Juhatuse esimehe sõnul ei ole halvenenud majanduskliima tervisele veel tugevat mõju avaldama hakanud. „Kuna meie kliendid on enamus eesti kliendid, siis saab näha kuidas tõusvad kütte- ja energiahinnad meid mõjutama hakkavad,“ tõdes Raudsepp lähenevast sügis-talvisest perioodist lähtuvalt.

Rohkem, kui aeglustuv majandus on Pühajärve Puhkekeskust mõjutanud soe talv. „Eelmisel talvel oli lumine siin Otepääl, vaid üks kuu. Kui oleks talv selline, nagu oli see mõni aasta tagasi, oleks huvi meie piirkonna vastu suurem. Möödunud veebruaril oli tulemus näha,“ rääkis Raudsepp. Siiski tõdes spaa juht, et need kliendid kes teavad, tulevad ikka. Spaa ruumides tehakse protseduure ilmastikust sõltumata.

Raudseppa sõnul on puhkekeskuse täituvus sarnane eelmisele aastale. „Soomest tulijad kinnitavad oma broneeringud mõni nädal enne tulekut, seega on täituvust hetkel raske hinnata,“ kommenteeris Raudsepp.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. September 2008, 18:24
Otsi:

Ava täpsem otsing