Kui oma krundile ei mahu, siis...

ÄP 28. oktoober 2008, 00:00

Endine politseiameti peadirektor Robert Antropov ajas Oliver Kruuda kombel riigi maa enda omaga segi ja ehitas võõrale maale tenniseväljaku. Postimehes põhjendas Antropov: "Ostsin kümme aastat tagasi poolelioleva maja ja krundi ning mingil hetkel ehitamise käigus lihtsalt selgus, et tenniseväljak kipub kinnistu piiridest välja minema." See on huvitav põhjendus: ehitamise käigus selgus, et enda maast ei piisanud, järelikult tuli minna otsapidi võõrale. Kui elamise käigus selgub, et oma sissetulekust ei piisa, kas siis võib teistelt natuke võtta?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing