Kui oma krundile ei mahu, siis...

ÄP 28. oktoober 2008, 00:00

Endine politseiameti peadirektor Robert Antropov ajas Oliver Kruuda kombel riigi maa enda omaga segi ja ehitas võõrale maale tenniseväljaku. Postimehes põhjendas Antropov: "Ostsin kümme aastat tagasi poolelioleva maja ja krundi ning mingil hetkel ehitamise käigus lihtsalt selgus, et tenniseväljak kipub kinnistu piiridest välja minema." See on huvitav põhjendus: ehitamise käigus selgus, et enda maast ei piisanud, järelikult tuli minna otsapidi võõrale. Kui elamise käigus selgub, et oma sissetulekust ei piisa, kas siis võib teistelt natuke võtta?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing