Viktor Siilats: Obama peab end nüüd tõestama

05. november 2008, 12:08

Täna varahommikul televisioonis USA
presidendivalimiste selgumist jälginud Viktor Siilats on optimistlik ja ootab
nüüd, et Barack Obama oma lubadusi ellu viima asuks.

„Ma leian, et tegu on noore progressiivse härrasmehega, aga eks ta peab muidugi tõestama oma tegudega kõiki neid suurepäraseid väärtusi, mida ta väljendab oma jutus,“ ütles AS Balti Merekraatrid nõukogu esimees Viktor Siilats. „Minu tütre ülikoolikaaslane pealegi, Harvardi,“ lisas ta.

„Usun, et Ameerika tuleb kriisist välja. Täna öösel rääkisin oma pojaga, kes elab New Yorgis, mis on demokraatide kants läbi aegade. Seal hakkasid aktsiaturud tõusma juba üksi presidendi äravalimise lootuses,“ ütles ta.

Siilats ei muretse, et demokraadid USAs liiga tugeva võimu saavad ja riigi n.ö vasakule tüürivad. „President lubas eriti hoolikalt kuulata neid, kes temaga ei nõustu,“ ütles Siilats. „Nii et loodame, et kõik läheb ikkagi hästi. Kindel on, et tõusevad maksud. Samas on majandust edasiviiv jõud olnud alati madalad maksud. Eks näis, kuidas nad sellega hakkama saavad,“ lisas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. November 2008, 21:05
Otsi:

Ava täpsem otsing