Lõhmus: peab olema hea põhjus aktsiaid müüa

Mait Jüriado 20. november 2008, 19:36

Investeerimispankur Rain Lõhmuse sõnul peab
Tallinna börsil müüjal olema kas kiire rahavajadus või tal on tekkinud
parem mõte kuhu oma raha panna.

Tallinna börsilt on sellel nädalal haihtunud umbes 1,5 miljardit krooni Tallinna Vee ja Eesti Telekomi aktsionäride raha. Lõhmus kommenteeris aripaev.ee-le, et need, kes eile ostsid nende ettevõtete aktsiaid ja lootsid, et need kohe tõusule pööravad, peaksid vaatama lühiajalist perspektiivi. "Need kes aasta tagasi ostsid, siis on nad tõenäoliselt endale kannatust varunud ka natuke pikemaks ajaks."

"Eesti Telekom ning Tallinna Vesi peaksid olema Eestis ühed kõrgeima dividenditootlikkusega aktsiad ja ma arvan, et kui keegi neid müüa tahab, siis esiteks peab tal olema kiire vajadus raha järele, või siis aktsionäril peaks olema parem mõte kuhu oma raha panna," vastas Lõhmus küsimusele, mida väikeaktsionär praegu tegema peaks.

"Kui vaadata tervet aastat, siis dividendiaktsiad peavad end kõige paremini üleval ja on ühed paremini toimivad aktsiad," lisas Lõhmus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. November 2008, 19:36
Otsi:

Ava täpsem otsing