Konkurent: Atria väikeste neelamisel ei peatu

25. november 2008, 16:00

Soomlastele kuuluv Eesti suuruselt teine
lihatööstus Atria jätkab pisemate lihatootjate allaneelamist, usub konkureeriva
firma juht Roland Lepp.

"On selge, et Atria pidama ei jää ja väikesed lihatööst neelatakse lähitulevikus alla," ütles Maag Grupi nõukogu esimees Roland Lepp. Tema sõnul kuulub pool Eesti lihatoodete turust väljastpoolt Eestit tulevatele ettevõtetele, mis on märkimisväärne osa.

Lepp tõdes ka, et kallimate toodete tarbimine on majandusraskuste ajal vähenenud. Rahal on väga suur tähtsus, tooteid valitakse rohkem hinna järgi kui tootmiskoha järgi, lisas ta.

2003.-2004. aastaga võrreldes on eestimaisuse eelistamine kahanenud 87 protsendilt 73% protsendini. Samas on kasvanud usaldus Läti ja Leedu toidukaupade vastu, rääkis Lepp. Tarbija jaoks on tootjabränd tema sõnul kõige olulisem piima-, liha- ja vorstitoodete kategoorias.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2008, 16:39
Otsi:

Ava täpsem otsing