ÄP fototoimetus • 17. detsember 2008 kell 22:00

Lugeja arvab: Muinasjutt avaliku sektori kokkuhoiust

Millegipärast ei kahtle, et kõik Simmi töökaaslased kaitseministeeriumis on premeeritud tubli töö eest.Muinasjutud ongi selleks, et neid uskuda. Kui lastele juba ette öelda, et muinasjutud ei vasta tegelikult tõele, siis rikume ju nende lapsepõlve ära. See aga ei ole ilus!Jutt nagu vene ajal, kui kunstnike tulemuslikkust hinnati maalitud piltide brutopinna suuruse järgi.Riik peaks reserve kasutades kulusid pigem kasvatama, see on igale natukegi majanduses toimuvast arusaavale inimesele selge.Rohkem hankeid? Järelikult pingutab riik rohkem, et vidinate ostmisel pakkujaid omavahel hinna pärast kiskuma panna.Ansip hoiab kokku tervishoiu ja laste pealt, mitte avaliku sektori pealt.

Autor: ÄP

Hetkel kuum