ÄP fototoimetus • 17. detsember 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Lugeja arvab: Muinasjutt avaliku sektori kokkuhoiust

Millegipärast ei kahtle, et kõik Simmi töökaaslased kaitseministeeriumis on premeeritud tubli töö eest.Muinasjutud ongi selleks, et neid uskuda. Kui lastele juba ette öelda, et muinasjutud ei vasta tegelikult tõele, siis rikume ju nende lapsepõlve ära. See aga ei ole ilus!Jutt nagu vene ajal, kui kunstnike tulemuslikkust hinnati maalitud piltide brutopinna suuruse järgi.Riik peaks reserve kasutades kulusid pigem kasvatama, see on igale natukegi majanduses toimuvast arusaavale inimesele selge.Rohkem hankeid? Järelikult pingutab riik rohkem, et vidinate ostmisel pakkujaid omavahel hinna pärast kiskuma panna.Ansip hoiab kokku tervishoiu ja laste pealt, mitte avaliku sektori pealt.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt