Domus Kinnisvara avas kinnisvara vahetamise lehekülje

14. märts 2009, 14:48

Domus Kinnisvara avas kinnisvara
vahetamise lehekülje, kus vahetushuvilised tutvustavad oma kinnisvara ning
soove, vahendas City24.ee uudiskiri. Praegu on leheküljel 36
vahetuspakkumist.

Üldjuhul soovitakse vahetada elamispindu, kuid oodatud on ka muud vahetuspakkumised. Domus Kinnisvara arendusdirektor Ingvar Allekandi sõnul on tänasel kinnisvaraturul, kus näiteks Tallinna pangakontorid annavad välja vaid ca 250-300 eluasemelaenu kuus, huvi vahetustehingute vastu oluliselt kasvanud. „Domus Kinnisvara on esimesed vahetustehingud edukalt lõpuni viinud,“ lisas Allekand.

„Veebruaris korraldas Domus Kinnisvara tehingu, kus kaks korterit vahetati paarismaja osa vastu. "Kuigi see oli suhteliselt keeruline, lisaks kolmele kinnisasjale ja nende omanikele osales hüpoteegipidajana ka kolm panka, jäid kõik osapooled tehinguga rahule,“ rääkis Allekand.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. March 2009, 14:48
Otsi:

Ava täpsem otsing