Fjuk: Luman on alati aru saanud, mida ta teeb

27. märts 2009, 19:17

Arhitekt, Nordecon Internationali
väikeaktsionär Ignar Fjuki sõnul ei ole Toomas Luman kunagi silma paistnud
sellega, et ta ei saa aru, mida teeb.

"Kui Luman müüs vara talle kahjulikel tingimustel, siis tuleks talle ainult kaasa tunda. Nii enamus- kui ka osalist osalust omavad isikud ei tohiks minu hinnangul sellist tehingut teha iseendaga. Ma arvan, et see on vastuolus ärimaailma ja üldse maailma heade tavaga. Sealt kumab läbi mingi sahkerdamine, sulitegemine või lihtsalt vargus. Tõenäoliselt on siis selles tehingus ikkagi midagi sellist, mida me ei tea," tähendab Fjuk.

Fjukil on endanimelise arhitektuuribüroo kaudu 4500 Nordecon Internationali aktsiat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. April 2009, 16:50
Otsi:

Ava täpsem otsing