Lõhmus: 20 miljonit külmutati lihtsalt ära!

27. märts 2009, 20:04

LHV Groupi juhatuse liige Rain Lõhmus
ei mõista, miks pidi Nordecon International (Eesti Ehitus) just praegu, mil
ei ole jälgegi elamuehitusturu soojenemisest, äkitselt osa Paekalda
arendusest endale ostma.

Lõhmuse arvates külmutas Nordecon praegu mingil teadmata põhjusel lihtsalt 20 miljonit krooni ära.

"Ma ei arva, et lähiaastatel kinnisvaraarenduses midagi paremuse suunas muutuks. Isiklikult ma igasuguste sõltumatute hindajate hinnanguid ka ei usu. Ma arvan, et selliseid kinnisvarakruntide müügihuvilisi, kes on nõus eksperthinnangust poole võrra odavamalt müüma, neid on küll ja küll. Mõni on kindlasti veerandigagi või kümnendikugagi nõus müüma. Ütleme nii, et ma tahaksin kuulda põhjalikumat ja finantsmajanduslikku selgitust sellisele tehingule. Mul tekib ka esmapilgul küsimusi, kui diplomaatiliselt väljenduda," märgib Lõhmus muiates.

Eraisikuna on Lõhmusel 10 000 Nordecon Internationali aktsiat ja Lõhmus Holdingsi kaudu omab ta veel 5860 aktsiat. Lõhmus, Haavel Viisemannil on 4322 aktsiat ja LHV Tõusva Euroopa Alfa Fondil on samuti 8440 aktsiat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. June 2009, 12:24
Otsi:

Ava täpsem otsing