Merko: oleme huvitatud ostust ja mitte optsioonist!

03. juuni 2009, 12:24

Kuigi Nordeconi tütarfirma AS Linnaehitus
ostis märtsis ettevõtte suuromaniku Toomas Lumani osalusega firmalt Arealis 50%
OÜst Unigate, pakub Nordecon teise osa omanikule Merko Ehitusele vaid
optsioonilepingut. Vaata
dokumenti!

Endise Eesti Ehituse ja praeguse Nordeconi tütarfirma Linnaehitus ostis 26. märtsil Toomas Lumani osalusega firmalt Arealis 50 protsendilise osaluse OÜs Unigate. Merko Ehitus soovib nüüd oma osalust selles firmas samuti 20 miljoni krooniga Nordeconile müüa.

Merko juhi Tiit Robeni ja Nordeconi juhi Jaano Vinki kirjavahetusest nähtub, et Nordecon on huvitatud Merkole kuuluva osaluse ostmisest samadel tingimustel, kui seda tehti Lumani firmaga Arealis. Siiski oli Nordeconi poolt Merkole saadetud kirjale lisatud lepinguprojekt optsioon ja mitte müügileping.

Vaata Merko juhi kirja Nordeconile siit. Kirjavahetuse avalikustas Merko Ehitus Äripäeva palvel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. June 2009, 15:29
Otsi:

Ava täpsem otsing