Riik säästab tänavu õppelaenudelt 31,9 miljonit

21. mai 2009, 15:52

Riik säästab alates juulist
riigitöötajatele õppelaenude riigipoolse hüvitamise lõpetamisega
tänavu 31,9 miljonit krooni.

"Kulude kokkuhoiuna lõpetatakse kõigil riigi ja kohalike omavalitsuste töötajatel õppelaenude põhiosa kustutamine alates käesoleva aasta juulist. Riik hoiab 2009. aastal õppelaenude põhiosa kustutamiselt ning sellelt makstavalt erisoodustuselt kokku 31,9 miljonit krooni," selgitas rahandusministeeriumi pressiesindaja Piret Seeman.

Ta lisas, et kuna kõik ministeeriumid arvestavad detailselt õppelaenu oma haldusala piires eraldi, siis ühtset statistikat, kui paljusid riigi ja kohalike omavalitsuste töötajaid õppelaenude põhiosa kustutamise lõpetamine puudutab, neil pakkuda ei ole. Kokkuhoiu arvestus tehti ministeeriumide kuluridade baasilt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
27. May 2009, 14:32
Otsi:

Ava täpsem otsing