EA Rengi projekteerib Lida õlletehase rekonstrueerimise Valgevenes

02. juuni 2009, 17:51

Eelmisel nädalal allkirjastati leping Soome
Olvi gruppi kuuluva Lida õlletehase rekonstrueerimise projekteerimise ja
kohalike nõuetega vastavusse viimise leping, teatas ettevõte.

"Tööde ajagraafik on äärmiselt pingeline, Lääne-Valgevenes asuval Lida õlletehasel tuleb anda toodangut kogu rekonstrueerimisprotsessi vältel. 2010. aasta kevadeks peavad muudatused tehase loogikas ja logistikas olema realiseeritud," ütles Jüri Rass.

"Kuigi osaliselt poolteise sajandi vanustes hoonetes tegutsevas tehases – nagu Valgevenes üldse – võib ette tulla ootamatusi, panustame parimad ressursid, et minna koos Olviga vastu ambitsioonikale laienemisele Valgevene turul," rääkis ta. "Klient plaanib seal sarnast arengut Eesti, Läti ja Leeduga – projekteerimist, ehitamist ja laienemist peaks jätkuma vähemalt viieks aastaks," märkis Rass.

Eestis kuulub Olvi gruppi Tartus asuv A. Le Coqi õlletehas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. June 2009, 17:51
Otsi:

Ava täpsem otsing