Kivimägi: kordades olulisem on Baltika finantsseisu parandamine

05. juuni 2009, 14:28

Baltika väikeaktsionär Toomas Kivimägi ei
näe selles probleemi, et Baltika aktsiaemissioonil saavad osaleda ainult
kutselised investorid, sest märksa olulisem on Kesk-ja Ida-Euroopas kiirelt
laienenud moerõivatootja finantsseisu parandamine.

"Ei näe väga suurt probleemi. Eesõigus dividendile 10% on vaid kahel aastal," ütles Kivimägi. "Ilmselt on kordades olulisem Baltika finantsseisu parandamine, mida aktsiaemissioon võimaldab 40 miljoni krooni ulatuses" rääkis ta.

Samas ei ole tema sõnul välistatud ka see, et teised aktsionärid saavad dividende. "Hetkeks võib küll tekkida küsimus, et miks mitte pakkuda kõigile aktsionäridele seda võimalust, aga vaadates, kui passivne on turul kauplemine, siis pole nii ehk naa suurt lootust suurt raha väikeinvestorite käest saada," arvas väikeaktsionär. Kutseliste investorite käest saab selle raha ilmselt tehniliselt lihtsamini kätte, lisas Kivimägi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. June 2009, 18:13
Otsi:

Ava täpsem otsing