Väikeaktsionär: ma ei märgiks Baltika eelisaktsiaid

05. juuni 2009, 15:24

Varahaldusfirma Kafa
Kapitalilahendused OÜ kaudu Baltika väikeaktsionär Alger Ers ütles, et isegi kui
väikeinvestoritele võimaldataks märkida eelisaktsiaid, ei oleks ta sellest
hetkel huvitatud.

"Käesoleval hetkel mitte," vastas Ers küsimusele, kas tal olnuks võimaluse korral huvi märkida rõivakaubandusfirma eelisaktsiaid. Ersi sõnul kaalus kindlasti Baltika erinevaid võimalikke alternatiive lisaraha kaasamiseks. "Ja lisaraha kaasamist uute aktsiate väljalaskmise näol kutselistele investoritele peeti hetkel parimaks lahenduseks," lisas ta.

Baltika juhtkonna tegevus on jätnud siiani Ersile sümpaatse mulje. Ta on võtnud Baltika aktsia suhtes pikaajalise positsiooni. "Arvatavasti võib ka lähiaegadel soodsamaid ostukohti tekkida, mis võimaldab Baltika ja ka teiste Eesti aktsiate osas pikki positsioone osade kaupa suurendada," lootis ta.

Baltika aktsiapositsiooni suurendamise osas aitavad Ersi hinnangul otsusele jõuda Baltika järgnevad kvartaliaruanded. "Loodan, et Baltika väljub ka käesolevast kriisist võitjate poolel," sõnas ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. June 2009, 18:34
Otsi:

Ava täpsem otsing