Rahumägi: Harri Taligaga on meil igas osas lahkarvamusi

16. juuni 2009, 13:06

"Olukord töölepinguseaduse eelnõuga on
selline, et esitatud on väga palju muudatusettepanekuid ja peaaegu kõik on läbi
arutatud," rääkis õiguskomisjoni liige Jaanus Rahumägi
Äripäevale.

"Töölepinguseadus on tekitanud palju vastasseisu ja opositsioon on esitatud palju muudatusettepanekuid, mis on sisuliselt välja võetud vanast seadusest," selgitas Rahumägi. Tema sõnul on sisuline arutelu peaaegu läbi ning nüüd tuleb võtta vastu poliitilised otsused.

Rahumägi ütles, et Harri Taligaga ollakse igas osas lahkarvamusel. "Oleks ebaobjektiivne öelda, et on teemasid, milles meil ei ole lahkarvamusi," lisas Rahumägi ja selgitas, et ametiühingud ei ole millegagi nõus ja rahul. "Muidugi tuleb neid kuulata ja tähele panna, sest tegemist on ju töötajate esindajatega, kuid siiski peame võtma poliitilise vastutuse ja otsuse langetama," ütles Rahumägi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. June 2009, 17:19
Otsi:

Ava täpsem otsing