Kruuda ei tea kohtuotsusest midagi

13. juuli 2009, 14:43

Stockholmi arbitraažikohtu otsuse
järgi tuleb Kalevil tagastada Alta Capitalile toiduainetööstuste
ostuks tehtud ettemaks koos viivisega(103 mln krooni). Oliver Kruuda ei tea aga
kohtuotsusest veel midagi.

"Ei ole kursis, ma arvan, et sellist otsust ei saa tulla ja teil pole kõige õigem informatsioon. Kust see teade tuli?" vastas telefonile suurettevõtja Oliver Kruuda.

Ajakirjaniku vastuse peale, et Alta Capital ise saatis välja pressiteate, märkis ettevõtja: „Ma lasen oma inimestel seda siis vaadata."

Küsimuse peale, kas Kalevil on olemas raha, mida Altale tagasi maksta, vastas Kruuda, et ei usu, et nad üldse peavad mingit raha tagasi maksma. „Ma ei usu, et me peame mingit raha tagasi maksma. Kuid ma rõhutan, et ei tea sellest hetkel midagi, keegi teeb enda pressiteate ja sa lased mul seda siis kommenteerida, see informatsioon, mis avalikkuse ette jõuab, see pole kindlasti õige informatsioon. Seda peab vaatama tervikuna. Seda peavad vaatama ja sellele peavad vastama advokaadid. Ma arvan, et ei oska mina ega teie sellele vastata,“ lisas Kruuda ning lisas, et kuna tegemist on Alta saadetud pressiteatega, siis on see ühepoolne. „Ma ei tegele hetkel selle asjaga. Ma ei ärka hommikul üles selleks, et telefonikõnedele vastata," lisas ta.

„Usun, et meie raha aasta aega kasumina kajastanud Oliver Kruudal jätkub pärast otsusega tutvumist jaksu ja tahet see tagasi kanda,“ kommenteeris arbitraažikohtu otsust Alta Capitali juhivpartner Indrek Rahumaa

Summa on kokku ligikaudu 6,6 miljonit eurot (s.o 103 miljonit krooni), teatas Alta Capital Partners. Arbitraažikohtu otsus on lõplik ja ei ole edasikaevatav.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. July 2009, 12:06
Otsi:

Ava täpsem otsing