Kuressaares võim jagatud, Urve Tiidus jätkab linnapeana

24. oktoober 2009, 17:41

Kuressaare linnavolikogus võtab juhtohjad
Reformierakonna, Isamaa ja Res Publica Liidu ning Sotsiaaldemokraatliku Erakonna
kolmikliit.

Reformierakonna kätte jäävad linnapea, volikogu esimehe, hariduse ja kultuuri ning majanduse ala abilinnapea kohad, IRL saab volikogu aseesimehe ning sotsiaalhoolekande ja noorsootöö abilinnapea ametipostid ning sotsiaaldemokraatidele jääb volikogu sotsiaalkomisjoni esimehe koht. Seega on uues linnavalitsuses senise nelja asemel kolm abilinnapead. Revisjonikomisjoni esimehe kohta pakutakse reedel allkirjastatud kavatsuste protokolli järgi tavapäraselt Keskerakonnale, kirjutas Oma Saar.

Linnapea ametis jätkab ilmselt Urve Tiidus, volikogu esimehe kandidaat on lehe andmeil Enerpoint Saare OÜ juht Erik Keerberg. Huvitava asjaoluna pole Keerberg ametlikult veel volikogu liigegi ning saab asendusliikmena sisse alles siis, kui kolm praegust volikogu liiget või võimalikku asendusliiget eest ära lähevad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. October 2009, 17:41
Otsi:

Ava täpsem otsing