Uuring: maailma edukaim firma on Nintendo

26. oktoober 2009, 13:45

Maailma edukaimate rahvusvaheliste
ettevõtete edetabeli Ranking of Global Champions esikolmiku moodustavad
Nintendo, Google ja Apple, selgub juhtimiskonsultatsioonifirma AT Kearney
uuringust.

Edetabelisse kuuluvad ettevõtted on aastail 2004-08 näidanud keskmiselt 15protsendilist aastast kasvu, samas kui maailma 2500 suurema firma aastane kasv on olnud keskmiselt kaheksa protsenti.

Edetabelisse reastatud maailma paremad ettevõtted on reeglina panustanud innovatsiooni, neil on teistest eristuv toodete ja teenuste portfell ning selge tulevikunägemus, kommenteeris edetabelit AT Kearney. Liidrite tugev väline eesmärk on arusaamine klientide vajadustest ning sellest, kuhu liigub turg praeguses majandustsüklis. Ka järeleandmatu keskendumine oma töö veatule täitmisele on edetabelisse pääsenud ettevõtete peamisi edutegureid.

Edetabel avaldati ajakirjas Business Week. Edetabelit tutvustavas artiklis märkis AT Kearney juht Paul Laudicina, et tulevaste aastate globaalses majanduses on olulised tegurid tehnoloogia ja innovatsioon tootlikkuse suurendamiseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. October 2009, 13:45
Otsi:

Ava täpsem otsing