• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kobe Investmentsi vara ja võlgade seis endiselt saladuses

  Täna toimuma pidanud Kobe Investments OÜ pankrotimenetluse istung jäi ära, sest võlgniku esindaja jäi haigeks, pankrotihaldur ettevõtte vara ja võlgade seisu aga ei avalda.

  Pankrotihaldur Peeter Allikvere ütles Äripäevale, et võlgniku esindaja jäi haigeks, mistõttu lükati istung edasi 10.detsembri peale.
  Milline on Kobe Investmentsi varaline seis ning kui palju on ettevõttel varasid ei öelnud Allikvere ka täna Äripäevale, põhjendades seda asjaoluga, et istungi ärajäämise tõttu ei ole ta aruannet veel koostanud.
  Kobe Investmentsi pankrotti taotles Toomas Lumani suuromanduses oleva Nordecon Internationali tütarfirma Eston Ehitus.
  Varem kolmele Arco Vara endisele töötajale Kaire Koplile, Veljo Kuusele ja Tauno Muidele kuulunud Kobe Holdingu tütar Kobe Investments läks selle aasta 1. oktoobril üle likvideerija Hillar Taltsiga seotud firmale. Oktoobri lõpus ütles Veljo Kuusk Äripäevale, et Kobe Investments ei kuulu enam Kobe gruppi ja tema seepärast seda ka kommenteerima ei pea.
  Uus omanik Hillar Talts vastas e-kirja teel, et kuna nii Kobe Investmentsile kui ka OÜ-le Peterburi Ärikvartal on kohtu poolt määratud ajutised pankrotihaldurid, jätab ta ettevõtete majandusliku seisu kohta arvamuse avaldamise nende kui sõltumatute isikute pädevusse.
  Nordecon International juhatuse esimees Jaano Vink ütles suvel pressiteate vahendusel, et 2008. aasta mais sõlmis Eston Ehitus ehituse peatöövõtulepingu aadressile Väike-Paala 1 ärihoone ehitamiseks. „Tööde tellija KOBE Asset 1 OÜ loovutas 1. juulil 2008 lepingust tulenevad õigused ja kohustused osaühingule Peterburi Ärikvartal, mis kuulub samasse ettevõtete gruppi kui KOBE Asset 1. Selle kontserni emaettevõte on KOBE Holding,“ selgitas Vink.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.