• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lugeja arvab

  Supervarguse haarmed ulatuvad üle maailmaMa ei usu, et reaalselt üldse mingit väetist varastati. Ju liikusid paberid.Eest Raudtee teab, mitu vagunit toodi Rakkesse Koneskole. Toll teab, mitu vagunit laaditi Rakkesse jne. See väetis pole kunagi Rakkes käinudki.Et vargus tasuv oleks, peab ka kauba realiseerima. 108 vagunitäit ei jääks Eestis märkamatuks, seega on tõenäoline, et see kogus ei saabunud siia kunagi. Konekesko maksis arved kauba eest, mida kunagi ei saadud. Puhas ostupettus, mis kinnitab, et ikka tasub lasta osta igasugustel projektijuhtidel.Ei olnud küll ise juures, kuid ametlik versioon tundub veider. Ei klapi. Arvan, et tegelikud liigutajad pidid olema korrus kõrgemal.Vähe tõenäoline, et mingi Tartu müügimees sellist pettust sai toime panna. Kuidas on võimalik, et firma juhtkond selliste koguste ostmist ja liikumist ei jälginud?Mis karistuse need küll saada võivad?
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ajakirjanik: kuidas helistada Härra või Proua Pärnumaale?
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
Tesla aktsia on kevadest alates jõuliselt taastunud
Tesla aktsia on viimastel kuudel tublisti tõusnud, mis on osalt tingitud sellest, et investorite hinnangul saab elektriautode tootja kiibipuudusega paremini hakkama kui konkurendid, kirjutab Bloomberg.
Tesla aktsia on viimastel kuudel tublisti tõusnud, mis on osalt tingitud sellest, et investorite hinnangul saab elektriautode tootja kiibipuudusega paremini hakkama kui konkurendid, kirjutab Bloomberg.
Baltic Agro Machinery saab uue juhi
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.
Alates 11. oktoobrist juhib Baltic Agro Machinery ASi Marek Tamm, kes vastutab müügi-, teenindus- ja varuosade äritegevuse eest ettevõttes.
Reformierakond vandus Keskerakonnale alla
Reformierakond jälgis pühapäeval valimistulemusi Nordic Hotel Forumis. Erakonna linnapeakandidaat Kristen Michal tunnistas veel enne keskööd, et ootab tulemusi ärevusega.
Reformierakond jälgis pühapäeval valimistulemusi Nordic Hotel Forumis. Erakonna linnapeakandidaat Kristen Michal tunnistas veel enne keskööd, et ootab tulemusi ärevusega.