Kristel Meos ja Trigon loovad sõltumatut varahaldusfirmat

Virge Haavasalu 08. detsember 2009, 17:07

Swedbanki endine privaatpanganduse juht Kristel Meos on tegemas ettevalmistustööd loomaks tuleval kevadel koos Trigon Capitaliga uut ja sõltumatut varade nõustamise firmat.

"Tegelen uue, sõltumatu wealth management pakkumise kokkupanemisega koos Trigon Capitaliga," vastas Meos küsimusele, millega ta hetkel tegeleb.  

Tema sõnul sellist asja Eestis seni tehtud ei ole, sest siiani on kõik teenusepakkujad ikkagi seotud mingite toodetega või on ise pangad. „Üks asi kogemusest, teine kliendi vajadusest ja kolmas maailmapraktikast,“ ütles Meos idee päritolu kohta. „Maailm liigub praegu selles suunas, et nõustajad oleks järjest enam sõltumatud,“ toonitas ta.

„Loodetavasti üsna kevade alguses saab asi teoks,“ lootis ta. Sõltumatu tähendab Meose sõnul seda, et nõu, mida saab kliendile anda, tuleneb eelkõige kliendi vajadusest. "Minul kui nõustajal ei ole tooteid, ma ei ole ise pank ehk ma saan kliendile valida kõige sobilikumad nii tootluse kui tasude tingimuste mõttes tooted ja olla täiesti kliendi poolt ," selgitas ta.

Meose sõnul on kontseptsioon hetkel kokkupanemisel ja konkreetseid kliente veel ei ole, küll aga on potentsiaalseid, kes on natuke kaasa mõelnud. „Kindlasti tuleb ja saab olema väga hea,“ lubas Meos loodava ettevõtte kohta.

Tema kinnitusel saab tegemist olema täiesti uue ettevõtega, kus on omandus nii Trigonil kui Meosel.  

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    10. December 2009, 17:44
    Otsi:

    Ava täpsem otsing