• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ford investeerib 600 miljonit ning loob 1800 töökohta

  Autotööstus on tänavu saanud endale hoo sisse, ning tootjad kohanduvad uue turuga. Täna teatas Ühendriikide edukaim autotootja Ford, et palkab 1800 töötajat ning investeerib tehase uuendamisesse 600 miljonit dollarit.

  Investeering tehakse tehasesse, kust praegu veerevad välja Fordi maasturid Explorerid, kuid järgmise aasta lõpus plaanitakse hakata ehitama uuendatud mudelit Escape. Selleks ajaks hakkab tehas tööle kahes vahetuses, pakkudes tööd 2900 töölisele.
  „Ford struktureerib end ümber uuele turusituatsioonile ning tarbijanõudmistele,” teatas IHS Automotive analüütik Michael Robinet, „vana süsteem, kus toodeti üle ning müüdi sooduspakkumistena maha enam ei tööta.”
  Uuendatud tehases on samuti võimalik toota uusi ka Euroopas levinud Ford Focuseid ja C-Max’e, kuid esialgu pole neid plaanis seal tootma hakata.
  Täna on autotootja aktsiahind kerkinud 0,6 protsenti 16,79 dollarini.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Meedialiidu juht: ajakirjanduse käibemaks nulli!
Eesti on jäänud Euroopa kõrgeima käibemaksuga riigiks. Valitsusel oleks aeg kehtestada ajakirjandustoodetele ja raamatutele nullmäär, kirjutab Eesti Meediaettevõtete Liidu juhataja Merle Viirmaa-Treifeldt.
Eesti on jäänud Euroopa kõrgeima käibemaksuga riigiks. Valitsusel oleks aeg kehtestada ajakirjandustoodetele ja raamatutele nullmäär, kirjutab Eesti Meediaettevõtete Liidu juhataja Merle Viirmaa-Treifeldt.
Neste juht lahkub ametist Aktsia reageeris suure langusega
Soome naftarafineerija ja biokütuse tootja Neste tegevjuht Peter Vanacker on otsustanud ameti maha panna, teatas ettevõte neljapäeval.
Soome naftarafineerija ja biokütuse tootja Neste tegevjuht Peter Vanacker on otsustanud ameti maha panna, teatas ettevõte neljapäeval.
Meediafirmade TOPi võitja Ekspress Meedia: nii tugev taastumine oli meilegi üllatus
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Eriolukord kogu maailmas pani inimesed usaldusväärset meediat lugema, 2020. aastal kasvas Ekspress Meedia digitellijate arv 55%, mis on kõigi aegade rekordkasv. 2021. aastal on trend on sama tugev olnud.
Leedu pääses Hiina tollisüsteemi tagasi, aga juba tulid uued mured
Detsembri alguses Hiina tollisüsteemist välja arvatud Leedu pääses eile sinna tagasi, nüüd on aga esile kerkinud uued mured, kirjutab väljaanne 15min.
Detsembri alguses Hiina tollisüsteemist välja arvatud Leedu pääses eile sinna tagasi, nüüd on aga esile kerkinud uued mured, kirjutab väljaanne 15min.