• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börs: Wall Street ei leidnud suunda

  Ühendriikide aktsiaturg näitas päeval kasvu, kuid õhtuks hoog rauges ning võidud mängiti maha. Turul oli näha kauplemisaktiivsuse vähenemist kuna paljud investorid sulgevad selle aasta aktsiaportfelle.

  Eile hilisõhtul sai viimase kinnituse Bushi ajal läbiviidud maksukärbete pikendamine. Obama ja Vabariiklaste vahel sõlmitud leping tähendab riigi jaoks 858 miljardit dollarit vähem tulusid.
  Finantskriisi ajal on Kanada pangad väga jõuliselt hakanud omandama Ühendriikide pankasid. Vastupidiselt USA konkurentidega neil on raha ja tugevust teha selliseid ostutehinguid. Täna teatas Kanada finantsettevõte BMO Financial Group, et ostis 4,1 miljardi dollaris eest Ühendriikide panga Marshall & Ilsley. BMO maksab aktsionäridele 30 protsenti boonust aktsiakohta. Täna kerkis USA panga aktsia 18,31 protsenti 6,85 dollarini.
  Tänased suurimad tõusjad olid eile head majandustulemused avaldanud Oracle +3,94 protsenti 31,46 dollarini, Citigroup +2,47 protsenti 4,7 dollarini ja Dell +2,33 protsenti 13,64 dollarini. Suurimad kaotajad olid eBay -2,33 protsenti 29,82 dollarini, American Express -1,26 protsenti 44,01 dollarini, FedEx -1,22 protsenti 93,07 dollarini.
  Kulla hind kerkis täna 0,45 protsenti 1377 dollarini ja nafta +0,42 protsenti 88,07 dollarini.
  Dow kukkus täna 0,06 protsenti 11492 punktini, Nasdaq kerkis 0,22 protsenit 2643 punktini ja S&P500 +0,08 protsenti 1244 punktini.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.