Kaisa Gabral • 11. jaanuar 2011 kell 12:30

Ligi Haavelitei kritiseeri

Mul pole olnud põhjust Tõnis Haaveli Eesti Raudtee nõukogu juhiks määramise otsust üle vaadata, sest tööga seoses pole mul talle etteheiteid, ütles rahandusminister Jürgen Ligi.

"Etteheiteid ei  ole mul ka finantsinspektsiooni nõukogu esimehena finantsinspektsiooni poolt.  Tema ärilisi suhteid Eestis mõjukate isikutega või vaidlusi on mul raske kommenteerida. Tõnis Haaveli volitused Eesti Raudtee nõukogu esimehena lõppevad mõne kuu pärast ja tema enda soov on nõukogus mitte jätkata, nii ka läheb,“ märkis Ligi Reformierakonna pressiesindaja poolt saadetud pressiteates. Tõnis Haavel toetas 2007. aasta riigikogu valimiste eel Reformierakonda 150 000 krooniga.

Äripäev kirjutas täna, et ehkki investeerimiskelmuse kahtlustusega prokuratuuri uurimise all olevat investeerimispanga Gild asutajat Tõnis Haavelit ei usalda enam sajad jõukad investorid ja Swedbank, on Haavel endiselt Eesti Raudtee nõukogu esimees.

 

 

 

 

Hetkel kuum