Aivar Hundimägi • 21. jaanuar 2011 kell 8:42

IRL kui puuk maksumaksja küljes

IRLi piirkondade juhid teevad erakonna kihutustööd sisuliselt riigi raha eest, sest IRL otsustas vormistada partei piirkondlikud aktivistid oma ministrite ja maavanemate nõunikeks, kirjutab Postimees.

Ehkki palka saavad need inimesed riigilt, teevad nad ka pärast nõunikukohale asumist edasi sedasama parteitööd, mida ennegi.

IRLi pressiesindaja Rauno Veri ei näinud riigi palgal olevate parteisõdurite töös probleemi. "Päeval teevad nad oma põhitööd ning piirkondade kontaktisikuteks olemine tähendab seda, et näiteks õhtul pärast tööd korraldavad nad ka koosolekuid ja ajavad erakonna asja," ütles ta.

Veri tunnistas, et erakonna palgalt võeti piirkondade kontaktisikud maha siis, kui IRLil tekkisid rahalised raskused.

Hetkel kuum