Alyona Stadnik • 26. jaanuar 2011 kell 6:51

Ettevõtja: üritame tulusid suurendada

Texor OÜ juhatuse esimehe Arli Okase sõnul on ettevõte alati taodelnud tulude stabiilset kasvu ja eesmärk on säilitada stabiilselt kaine pea.

Okase sõnul on küsimus selles, kas ettevõte plaanib sel aastal tulusid suurendada kuulub komöödia valdkonda. „Ma tahaks teada, milline ettevõte on üldse kunagi kuulutanud, et tema plaan on oma tulusid vähendada sellel aastal,“ imestas Okas.

Okase arvates on see igal aastal niimoodi. „Ma ei usu, et keegi on kunagi deklareerinud, et tema ettevõte plaanib sel aastal oma tulusid vähendada. Me kõik üritame oma tulusid suurendada, see on nagu loomulik tung igal ettevõttel,“ kommenteeris Okas.

Ettevõtja lisas, et eelmisel aastal ettevõtte tulud ka suurenesid, võrreldes aastaga 2009. „Me oleme kogu aeg 15-20% kasvu taotlenud ja meie eesmärk on säilitada stabiilset kainet pea, meie komme ei ole tõmmelda sellel alal, “ lausus Okas. 

PriceWaterhouseCoopersi viis läbi ülemaailma uuringu, kus selgus et  oma ettevõtte tulude kasvus eeloleva 12 kuu jooksul on veendunud tippjuhtide hulk aastaga suurenenud 31 protsendilt 48%ni, enamik ettevõtjaid plaanib lähema aasta aja jooksul ka oma töötajate arvu suurendada.

 

Hetkel kuum