Alyona Stadnik • 26. jaanuar 2011 kell 7:41

Wendre juht: aasta 2011 tuleb tihe tööaasta

Wendre AS tegevjuhi Vahur Roosaare sõnul on ettevõtte eesmärk sellel aastal kasvatada müügimahte, investeerida, laiendada tootmist - ees ootab väga tihe tööaasta.

Roosaare sõnul plaanivad ka nemad sellel aastal oma tulusid suurendada.„Eesmärk on kasvatada tulusid 20% võrra,“ kommenteeris Roosaar ja lisas, et eelmisel aastal oli ka kasv olemas, kuid neljas erinevas piirkonnas erinevalt.

„Eelmise aasta müügikasv Eestis oli 10-15%,“ lausus Roosaar.

Selleks aastaks on ettevõttel palju eesmärke. „Suures plaanis  me tahame kindlasti agressiivselt investeerida juurde, laiendada tootmist, kasvatada mahte ning näeme, et on vaja ka tööjõudu juurde võtta. Kui maailmas midagi väga korrast ära ei lähe, siis tuleb väga tihe tööaasta,“ rääkis Roosaar.

PriceWaterhouseCoopersi viis läbi ülemaailma uuringu, kus selgus et  oma ettevõtte tulude kasvus eeloleva 12 kuu jooksul on veendunud tippjuhtide hulk aastaga suurenenud 31 protsendilt 48%ni, enamik ettevõtjaid plaanib lähema aasta aja jooksul ka oma töötajate arvu suurendada.

 

Hetkel kuum