Siilats: Eestis pole ettevõtjad praegu väärtustatud

Väinu Rozental 03. veebruar 2011, 13:13

Pigem peaks ettevõtjate väärtustamine käima soodsa ettevõtluskliima kaudu, aga seda ju praegu ei ole, tõdes ASi Info-Auto nõukogu liige Viktor Siilats

„Eesti Vabariigis ei ole ettevõtjad praegu väärtustatud," märkis ta.

Ma ei oska öelda, kas presidendi antavad autasud peaksid olema need, mis ettevõtjat väärtustavad, ja kas ettevõtjad saavad ordeneid vähe või palju, lisas Siilats.

Ettevõtja tõi näiteks majandusministeeriumi kahepalgelise majanduspoliitika. „Majandusministeerium kutsub ühe käega investeerima ja hakkama ettevõtjaks ning teise käega tegelikult üritab alustavatele äridele piiranguid panna,“ rääkis Siilats. „Üks asi on olemasolevate äride jätkamine ja teine on uue äriga alustamine. Mina ettevõtjana küll praegu ei alustaks."

President Toomas Hendrik Ilves tunnustab tänavu Eesti Vabariigi 93. aastapäeva eel riiklike teenetemärkidega 99 inimest, kelle seas on ka kolm ettevõtjat. Sellest lähtuvalt oli päevaküsimuseks, kas president on liiga kitsi ettevõtjatele ordenite jagamisel?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. February 2011, 09:41
Otsi:

Ava täpsem otsing