Olympic: mängukohti jääb Lätis vähemaks

Anne Oja 16. veebruar 2011, 19:32

Ehkki praegu ei saa veel kindlalt väita, et Lätis tuleb peagi igalt mänguautomaadilt riigile maksta üle 40% rohkem, tooks selline maksutõus kaasa mitmete kasiinode sulgemise ja mängukohtade arvu vähenemise.

"Praeguse seisuga (Olympic Entertainment Group - toim) kasiinosid sulgeda ei plaani - oleme viimasel paaril aastal korraldatud efektiivsuse tõstmise programmi käigus sulgenud mitmed kasiinod ning täiendavaid sulgemisi ei kavanda," täpsustas Jääger. "Küll aga võib päris kindlasti väita, et võimaliku maksutõusu puhul ootab Läti kasiinoturgu laiemalt ees mitmete kasiinode sulgemine. Turu kogumaht jääb küll tõenäoliselt samaks, kuid seda vähema arvu mängukohtade juures."

Jääger ütles, et praegu ei ole siiski veel täit kindlust, et selletaoline maksutõus teoks saab. "Kindlasti ei ole maksutõus hea uudis, sest kasiinoettevõtja ei saa maksutõusu hinnatõusu kaudu tarbijatele edasi suunata, nagu see enamasti teistes valdkondades on," lisas ta.


 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    18. February 2011, 13:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing