Presidendi kantselei direktor on Siim Raie

Katre Pilvinski 04. märts 2011, 16:09

President Toomas Hendrik Ilves kirjutas täna alla käskkirjale nimetada presidendi kantselei direktoriks Siim Raie, senine Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor.

Siim Raie asub presidendi kantselei direktori ametisse 21. märtsil. Kantselei eelmine direktor Rainer Saks töötab alates 10. veebruarist teabeameti peadirektorina.

“Mul on hea meel, et Siim Raie võttis vastu ettepaneku tulla avalikku teenistusse ning olen kindel, et tema kogemustest ja teadmistest on meile palju kasu,” ütles president Ilves. “Tegemist on sotsiaalse närvi ja ühiskonda hästi mõistva inimesega, kes on end tõestanud ka tugeva juhina.” 

Kiviõli 1. keskkooli ja siis Estonian Business School’i lõpetanud Siim Raie on oktoobrist 1995 töötanud Eesti Kaubandus-Tööstuskojas, alates 2002. aasta sügisest peadirektorina.

Siim Raie kuulub Eesti Standardikeskus MTÜ, Riigikaitse Edendamise SA, Krediidi ja Ekspordi Garanteerimise SA Kredex, Kutsekvalifikatsiooni SA (Kutsekoda), Avatud Eesti Fondi ja Terve Eesti SA juhatusse või nõukogusse.

Samuti on ta Euroopa Kaubanduskodade Assotsiatsiooni (Eurochambres) direktorite nõukogu ja eelarvekomitee liige, Läänemeremaade Kaubanduskodade Assotsiatsiooni (BCCA) presiidiumi liige, Muinsuskaitse Nõukogu ja Riikliku Statistikanõukogu liige ning kuulub Läänemeremaade Nõukogu ettevõtlusnõustajate gruppi. Teda on autasustatud Eesti, Portugali, Belgia ja Läti riiklike teenetemärkidega. Võõrkeeltest valdab ta inglise, saksa ja vene keelt.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. March 2011, 11:53

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing