• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Presidendi kantselei direktor on Siim Raie

  President Toomas Hendrik Ilves kirjutas täna alla käskkirjale nimetada presidendi kantselei direktoriks Siim Raie, senine Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor.

  Siim Raie asub presidendi kantselei direktori ametisse 21. märtsil. Kantselei eelmine direktor Rainer Saks töötab alates 10. veebruarist teabeameti peadirektorina.
  “Mul on hea meel, et Siim Raie võttis vastu ettepaneku tulla avalikku teenistusse ning olen kindel, et tema kogemustest ja teadmistest on meile palju kasu,” ütles president Ilves. “Tegemist on sotsiaalse närvi ja ühiskonda hästi mõistva inimesega, kes on end tõestanud ka tugeva juhina.” 
  Kiviõli 1. keskkooli ja siis Estonian Business School’i lõpetanud Siim Raie on oktoobrist 1995 töötanud Eesti Kaubandus-Tööstuskojas, alates 2002. aasta sügisest peadirektorina.
  Siim Raie kuulub Eesti Standardikeskus MTÜ, Riigikaitse Edendamise SA, Krediidi ja Ekspordi Garanteerimise SA Kredex, Kutsekvalifikatsiooni SA (Kutsekoda), Avatud Eesti Fondi ja Terve Eesti SA juhatusse või nõukogusse.
  Samuti on ta Euroopa Kaubanduskodade Assotsiatsiooni (Eurochambres) direktorite nõukogu ja eelarvekomitee liige, Läänemeremaade Kaubanduskodade Assotsiatsiooni (BCCA) presiidiumi liige, Muinsuskaitse Nõukogu ja Riikliku Statistikanõukogu liige ning kuulub Läänemeremaade Nõukogu ettevõtlusnõustajate gruppi. Teda on autasustatud Eesti, Portugali, Belgia ja Läti riiklike teenetemärkidega. Võõrkeeltest valdab ta inglise, saksa ja vene keelt.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Rootsi suurpank lõpetab tegevuse Soomes ja Taanis
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.