Rene Ilves: Tallinki dividendid võivad oodata

Alyona Stadnik 18. oktoober 2011, 10:09

Tallinki väikeaktsionär Rene Ilvese sõnul oli laevafirma hea tulemus etteaimatav. Samas on tal kahju, et Tallink pole siiani suutnud üleliigseid laevu maha müüa.

"Tallinki tulemus oli isegi üle LHV optimistlike ootuste. Kindlasti aitas sellele kaasa kasvanud reisijate arv, odavnenud kütus ja 2€ kütuselisa piletile," kommenteeris Ilves Tallinki värskeid majandustulemusi.

Ta märkis, et Tallinki hea tulemus oli etteaimatav, sest reisijate arvu suur kasv oli juba teada.

"Kahju, et Tallink ei ole suutnud müüa üleliigseid laevu. See vähendaks võlakoormat kiiremini ja ettevõte saaks hakata maksma dividende. Hetkel oleks parem, kui ettevõte vähendaks võlakoormat. Dividendid võivad oodata," arvas Ilves.

 Tallink Grupp teenis juunist augustini kestnud kvartalis 54 miljonit eurot puhaskasumit (8 senti aktsia kohta), mida on 27% enam kui mullu. Tegemist on laevanduskontserni viimase nelja aasta suurima kvartalikasumiga.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    19. October 2011, 22:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing